Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Υπηρεσίες Υγείας Δελτία Υγείας Αθλητών

Δελτία Υγείας Αθλητών

Το τμήμα έκδοσης δελτίων υγείας του Μελάθρου συγκεντρώνει την προτίμηση των περισσότερων αθλητικών σωματείων τόσο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, όσο και των υπόλοιπων πόλεων Παγκύπρια. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι και πολλοί διεθνείς αθλητές της Κύπρου, εμπιστεύονται το Μέλαθρον για την έκδοση των Δελτίων Υγείας τους καθώς και για άλλες διαγνωστικές εξετάσεις.

Στο χώρο μας ο αθλητής, οποιασδήποτε ηλικίας, θα κάνει όλες τις εξετάσεις που χρειάζεται, χωρίς καμία καθυστέρηση. Με την προσέλευση του αθλητή στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, γίνονται εντός της ίδιας ώρας όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (αναλύσεις αίματος, εξέταση από ιατρό Παθολόγο, καρδιογράφημα και για άτομα άνω των 35 ετών εξέταση από καρδιολόγο – τεστ κοπώσεως). Αν είναι μαθητής, έχει προτεραιότητα για να πάει στο σχολείο του χωρίς να χάσει τα μαθήματα του.

Με την ολοκλήρωση όλων των πιο πάνω διαδικασιών ο αθλητής θα μπορεί να παραλάβει το Δελτίο του την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Έχοντας εξοικονομήσει χρόνο αλλά και χρήμα γονείς, αθλητές αλλά και αθλητικά σωματεία, που εμπιστεύονται το Μέλαθρον, νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για την αξιοπιστία και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων που λαμβάνουν.

Η έκδοση Δελτίων Υγείας δεν συμπεριλαμβάνεται στο ΓΕΣΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.