Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Η Ομάδα μας Δρ Κωνσταντίνος Τζιτζικώστας

Δρ Κωνσταντίνος Τζιτζικώστας

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Τζιτζικώστας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής (ΣΣΑΣ). Διετέλεσε για πέντε έτη Επιμελητής και Διευθυντής του Τμήματος Ιατρικής Αποκατάστασης του 4ου Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και έχει εργαστεί για επττά έτη ως Επιμελητής Ιατρός στο Sulton Νοσοκομείο Ιατρικής Αποκατάστασης στο Riyadh Σαουδικής Αραβίας.

Επιπλέον έχει εργαστεί ως Επιμελητής Ιατρός για δυο έτη στο Αρωγή Euromedica Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στο ΟΖ Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γάνδης Βελγίου ως Ειδικός στην εφαρμογή Shockwave Therapy με μυοσκελετικό υπέρηχο. Είναι διαπιστευμένος ειδικός σε “Exercise is Medicine” και “Lifestyle Medicine”.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φυσιάτρων,  ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Φυσιατρικής Εταιρείας (ESPRM, ISPRM) και ενεργό μέλος της Φυσιατρικής Εταιρείας Σαουδικής Αραβίας.  Από το Σεπτέμβριο του 2022 εργάζεται στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ ως Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες

επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.