Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Η Ομάδα μας Δρ. Παναγιώτα Χατζηχαρή

Δρ. Παναγιώτα Χατζηχαρή:

Η Δρ. Παναγιώτα Χατζηχαρή σπούδασε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Ειδικεύτηκε στην Εσωτερική Παθολογία στη Θεραπευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» Αθηνών από το 2011 εως το 2016, από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ειδικής Παθολογίας.

Από το 2014 εως το 2016 συμμετείχε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα πλαίσια απόκτησης κλινικής εμπειρίας στα θέματα εσωτερικής παθολογίας, εργάσθηκε επί σειρά ετών σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα κατείχε τη θέση Clinical Fellow στη Νεφρολογία και Καρδιολογία στο νοσοκομείο Addenbrookes του Πανεπιστημίου Cambridge, ενώ αργότερα εργάσθηκε σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Yorkshire.

Είναι μέλος της Κυπριακής Εταιρείας Παθολογίας, του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών και τακτικό μέλος του European Stroke Organisation.

Από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι και σήμερα, εργάζεται ως Ειδικός Παθολόγος στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Η Δρ. Παναγιώτα συμμετέχει στο ΓΕΣΥ με την ιδιότητα του Προσωπικού Ιατρού – Παθολόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες

επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.