Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Κέντρο Αποκατάστασης Κέντρο Αποκατάστασης

Γενικές Πληροφορίες

Η Αποκατάσταση είναι το αποτέλεσμα μιας συνδυασμένης προσπάθειας πολλών ειδικοτήτων, ώστε να αποκατασταθούν οι ικανότητες και οι δεξιότητες του ατόμου, σε όλες τις σημαντικές πτυχές της ζωής όπως η φυσική κατάσταση, η ψυχική υγεία, η κοινωνική και επαγγελματική ζωή, η εκπαίδευση και άλλες μορφές ανάπτυξης ενός ατόμου.

Η διεπιστημονική ομάδα μας αποτελείται από τους Φυσίατρους, τους Φυσικοθεραπευτές, τους Εργοθεραπευτές, τους Λογοθεραπευτές, τους Ψυχολόγους και τους Κοινωνικούς Λειτουργούς, οι οποίοι από κοινού προσπαθούν να κατανοήσουν τις ανάγκες του κάθε ασθενή και του παρέχουν διάγνωση, αξιολόγηση και θεραπεία.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα άριστο θεραπευτικό περιβάλλον, προσφέροντας αγάπη και οικειότητα, όπου ο ασθενής και η οικογένειά του αντιμετωπίζονται με κατανόηση και ενδιαφέρον, χαρίζοντας τους ελπίδα και πρόοδο σε κάθε στάδιο της αποκατάστασης του ασθενή.

Χάρις στα άριστα αποτελέσματα που έχουμε, έχει δοθεί στο Μέλαθρο φήμη κέντρου αποκατάστασης Ευρωπαϊκού επιπέδου. Επιπλέον έχει εμπεδωθεί στη συνείδηση όχι μόνο του απλού κόσμου, αλλά και της επιστημονικής οικογένειας, ότι το Μέλαθρο και ιδιαίτερα η Μονάδα Αποκατάστασης είναι αξιόπιστη και με σιγουριά τη συστήνουν για αποθεραπεία – αποκατάσταση του νευρικού και μυοσκελετικού συστήματος καθώς και άλλων παθήσεων.

Για Αποκατάσταση παρέχεται ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διάγνωσης και Αντιμετώπισης Παθήσεων όπως:

  • Νευρολογικές: αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας , κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μυελοπάθειες, Guillain-Barré.
  • Μυοσκελετικές: σκολίωση, οσφυαλγία, ισχιαλγία, αρθρίτιδες, μυϊκές ατροφίες και ρευματοπάθειες.
  • Ορθοπεδικές και άλλα περιστατικά: μετεγχειρητική αποκατάσταση.
  • Αθλητικές κακώσεις: χιαστοί, αιμάτωμα, τένοντες και μυς.
  • Αναπνευστικές παθήσεις: πνευμονίες, βρογχίτιδες και άλλες αναπνευστικές παθήσεις.
  • Καρδιολογικά: καρδιοαναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια, κολπική μαρμαρυγή.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.