Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Υδροθεραπεία

Η υδροθεραπεία αναφέρεται στη χρήση του νερού ως θεραπευτικό μέσον για την αποκατάσταση κινητικών ελλειμμάτων αλλά και τυχόν τραυματισμών με την εφαρμογή εξατομικευμένων ασκήσεων εντός της πισίνας.

Το τμήμα υδροθεραπείας του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ διαθέτει θεραπευτική, θερμαινόμενη πισίνα (31-32°C), ειδικών προδιαγραφών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ασθενή να εκπληρώσει τους θεραπευτικούς στόχους του και ταυτόχρονα να έχει μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία.

Το υπερσύγχρονο σύστημα οροφής είναι υπεύθυνο για την ασφαλή πρόσβαση των ασθενών μέσα στο νερό. Επίσης, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει ο χώρος εξασφαλίζει μια ολιστική και εξατομικευμένη θεραπεία στον ασθενή.

Υπεύθυνος για το θεραπευτικό πρόγραμμα και την επιτήρηση των ασθενών μέσα στην πισίνα είναι ένας εξειδικευμένος φυσικοθεραπευτής, ο οποίος είναι πλήρως καταρτισμένος και λειτουργεί με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του Παγκόσμιου Οργανισμού (International Aqua Therapy Faculty).

Η θεραπευτική άσκηση στο νερό εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπως:

  • Μυοσκελετικές παθήσεις
  • Νευρολογικές παθήσεις
  • Προεγχειρητική και Μετεγχειρητική αποκατάσταση

Η πισίνα χρησιμοποιείται τόσο από εσωτερικούς όσο και από εξωτερικούς ασθενείς. Στο χώρο μας προσφέρονται και ομαδικά προγράμματα θεραπείας (προγράμματα πέραν του ενός ατόμου). Προσφέρονται επίσης μηνιαία πακέτα θεραπειών σε πολύ προσιτές και ελκυστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.