Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Testimonials

Ευχαριστίες Ασθενών

από Ανδρέα και Ελευθερία Γιωργαλλά

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Μελάθρου Αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α . στο οποίο νοσηλεύτηκε ο σύζυγος μου Ανδρέας Γιωργαλλάς, ως έναν τρόπο ελάχιστης ανταμοιβής για ανθρώπους που τιμούν το λειτούργημά τους.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του διαπιστώσαμε ότι η περίσσεια ανθρωπιάς που επιδεικνύει ανιδιοτελώς το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου παρά τις οποιες καθημερινές δυσκολιες που καλείται να αντιμετωπίσει ξεπερνά τις ανθρώπινες αντοχές και στέκεται στο πλευρό των ασθενών όπως στέκεται και στους οικείους τους.

Έχει δημιουργηθεί όχι απλώς ένα ασφαλές επιστημονικό καταφύγιο εμπιστοσύνης, αλλά αυτό το καταφύγιο σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε συγγενικό αν όχι οικογενειακό κλίμα.

Ευχαριστούμε και συγχαιρουμε όλους τους γιατρούς ,φυσιάτρους, φυσικοθεραπευτές εργοθεραπευτές λογοθεραπευτές ψυχολόγους που στελεχώνουν το Μέλαθρο οι οποίοι κοσμούν την ιατρική κοινότητα γιατι εκτος απο την επιστημονική τους κατάρτιση ειχαν απλότητα ανθρωπιά και ζεστο χαμόγελο όχι μόνο στους ασθενεις αλλά και σε μας τους συγγενείς.

Η προθυμία, η ευγένεια, η φροντίδα όλου του νοσηλευτικού προσωπικού είναι διαρκής ακούραστη και απίστευτη και είναι κρίμα που δεν μπορεί να κάνει κανείς λόγο για όλο το προσωπικό ονομαστικά για τον καθένα, δηλ. για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το λοιπό προσωπικό όλων των τμημάτων και ειδικοτήτων που εμπλέκονται.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Ανδρέας και Ελευθερία Γιωργαλλά

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.