Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Testimonials

Ευχαριστίες Ασθενών

από E. T.

Κύριοι,

Είναι με βαθιά συγκίνηση, ανάμεικτα αισθήματα και συναισθήματα, που θα προσπαθήσω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου προς εσάς όλους που εργάζεστε στο Μέλαθρο. Το Μέλαθρο, που το νιώθουμε πλέον σαν δεύτερο μας σπίτι, ή καλύτερα το σπίτι μας στην Κύπρο, αφού η μοίρα μας έπαιξε αυτό το παιχνίδι.

Είμαστε ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη που αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κύπρο για να δουλέψουμε, να φτιάξουμε το σπίτι μας, να κάνουμε την οικογένειά μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δυστυχώς, ένα ατύχημα που είχε ο Κώστας μας ανέτρεψε τα πάντα. Εδώ και 14 μήνες βρισκόμαστε στο Μέλαθρο για αποκατάσταση. Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους για την άψογη συμπεριφορά σας. Πραγματικά δεν είχαμε μέρος να μείνουμε και κανένα δικό μας εδώ. Ο κόσμος του Μελάθρου είναι δεύτερη μας οικογένεια.

Τα όσα ζήσαμε μας έκαναν πολύ πιο ώριμους και πολύ πιο δυνατούς να συνεχίσουμε. Μας έκαναν να ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο, να πιστεύουμε ότι γίνονται και θαύματα, γιατί η περίπτωση του Κώστα είναι για μας ένα θαύμα. Η προσπάθεια όλων, η αγάπη και η θέληση τους να δώσουν στο συνάνθρωπο τους ό,τι ο καθένας μπορεί ήταν για μας κάτι πρωτόγνωρο. Θέλω να εκφράσω σ’όλους τις ευχαριστίες μου.

Ε. Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.