Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Ο οργανισμός

Ο Οργανισμός

Το Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ είναι το ΠΡΩΤΟ, πιο οργανωμένο και μεγαλύτερο Ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Κύπρο, με περισσότερα από 25 έτη εμπειρίας και προσφοράς στον παθόντα συνάνθρωπο. Χάρις στα άριστα αποτελέσματα που φέρει, έχει δοθεί στο Μέλαθρον φήμη Κέντρου Αποκατάστασης Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο εξειδικευμένα κέντρα στην αποκατάσταση του Νευρικού, Μυοσκελετικού και Αγγειακού συστήματος, λόγω του ότι παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασθενείς. Για αποκατάσταση προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διάγνωσης και Αντιμετώπισης παθήσεων σε ασθενείς με Νευρολογικές, Μυοσκελετικές, Ορθοπεδικές, Αναπνευστικές, Καρδιολογικές παθήσεις καθώς και με αθλητικές κακώσεις.

Το Μέλαθρον, ως ένα υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο, διαθέτει διάφορα τμήματα και Υπηρεσίες. Αρχικά, μπορεί να επισκεφθεί κάποιος τα εξωτερικά ιατρεία που περιλαμβάνουν τα Τμήματα του Προσωπικού Ιατρού, της Παθολογίας, της Νευρολογίας, της Νεφρολογίας, της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης και της Καρδιολογίας. Διαθέτει ακόμη τα τμήματα της Φυσικοθεραπείας, της Υδροθεραπείας, της Λογοθεραπείας, της Εργοθεραπείας, της Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης καθώς και το Ακτινολογικό Τμήμα.  Τέλος, στο Μέλαθρον στεγάζεται κι ένα σύγχρονο Κλινικό Εργαστήριο – Χημείο. Όλες οι πιο πάνω υπηρεσίες είναι ενταγμένες στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ).

Επιπλέον, στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, υπάρχει Στέγη Ηλικιωμένων, η οποία ήταν και ο λόγος ίδρυσης του Μελάθρου. Η Στέγη Ηλικιωμένων αποτελείται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μαζί με τους φροντιστές προσφέρουν στους ενοίκους προσωπική φροντίδα και υποστήριξη, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή / και της νύχτας. Οι ηλικιωμένοι σ ’ένα όμορφο, ευχάριστο, φιλόξενο και υγιεινό περιβάλλον απολαμβάνουν συνθήκες διαβίωσης υψηλού επιπέδου. Καθημερινά, συμμετέχουν σε ποικιλόμορφες δραστηριότητες, όπως γυμναστική, εργασιοθεραπεία, μουσικοθεραπεία, χειροτεχνία, εκδρομές και άλλες δημιουργικές εργασίες.  Εισδοχή στη Στέγη πραγματοποιείται μόνο σε Δικαιούχους, βάσει του καταστατικού του Μελάθρου.

Το Μέλαθρον συμμετέχει σε Ερευνητικά και Πιλοτικά Προγράμματα, καθώς και σε προγράμματα Πρακτικής Άσκησης φοιτητών και είναι σε συνεργασία με όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Συνεργάζεται ακόμη, με κέντρα αποκατάστασης σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή  και έχει αποκτήσει αξιοσημείωτη φήμη, για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους συνανθρώπους μας.

Με απόλυτο σεβασμό και αγάπη προς τον κάθε άνθρωπο που χρειάζεται φροντίδα, ολόκληρη η διεπιστημονική μας ομάδα, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό, είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμο να προσφέρει, να καλύψει τις ανάγκες σας και να παρέχει υποστήριξη, τόσο σε εσάς, όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

«Οταν η Αγάπη για τον Ανθρωπο γίνεται Πράξη»

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.