Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Gallery Παρουσίαση Βιβλίων 2023

Παρουσίαση βιβλίων:

«Όταν ηχούν οι σάλπιγγες και η Πατρίδα σε καλεί» και

«Σαν τα Καρούλια γυρίζει ο χρόνος. Λέανδρος και Μαρία στο φόντο της Ιστορίας»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην αίθουσα «Ανδρέας Αγγελόπουλος, η παρουσίαση των βιβλίων του κ. Μέλιου Α. Ιωαννίδη «Όταν ηχούν οι σάλπιγγες και η Πατρίδα σε καλεί» από τον κ. Μίμη Σοφοκλέους, Διευθυντή του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου Ιστορικού Αρχείου Λεμεσού  και της κας. Διαμάντως Ευριπίδου Κατσουνωτού «Σαν τα καρούλια γυρίζει ο χρόνος. Λέανδρος και Μαρία στο φόντο της ιστορίας», από τον κ. Δημήτρη Μικελλίδη, Μέλος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Αντιφώνηση για το βιβλίο του κ. Μέλιου Ιωαννίδη, έγινε από τον Δρ. Πέτρο Κουρέα ενώ για το βιβλίο της κας Διαμάντως Ευριπίδου Κατσουνωτού αντιφώνηση απηύθυνε  η ίδια η συγγραφέας.

Ο Πρόεδρος του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, κ. Αντώνης Χαραλάμπους, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τους συγγραφείς για την πρωτοβουλία τους να διαθέσουν τις εισπράξεις από τις πωλήσεις των βιβλίων για την οικονομική ενίσχυση του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Τέλος, ο κ. Μέλιος Ιωαννίδης, παρέδωσε στον Πρόεδρο του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ κ. Αντώνη Χαραλάμπους, την ηρωική φωτογραφική μηχανή για την οποία αναφέρεται στο βιβλίο του ο κ. Μέλιος Ιωαννίδης με την οποία φωτογράφησαν σημαντικές στιγμές της ιστορίας μας και η οποία θα παραδοθεί από τον Πρόεδρου του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, στο Μουσείο Αγώνος.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.