Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Χαιρετισμός Προέδρου

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Μέσω της ιστοσελίδας μας επιδιώκουμε την άμεση ενημέρωση και ενδυνάμωση της επικοινωνίας και πληροφόρησης του κοινού με το Μέλαθρον και τις υπηρεσίες του. 

Σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε, να κατευθύνουμε, να βοηθάμε και να καθοδηγούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο για τις Υπηρεσίες που παρέχονται τόσο μέσω του Κέντρου Αποκατάστασης μας, των Εξωτερικών μας Ιατρείων, της Στέγης Ηλικιωμένων όσο και γενικά για τις δράσεις του Μελάθρου. 

Αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας μας και έμπνευση για την ίδρυσή του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ ήταν και είναι ο Εθνικός Απελευθερωτικός Αγώνας της ΕΟΚΑ 1955-1959 και η επιτακτική ανάγκη για παροχή στήριξης και βοήθειας σε όσους αφιλοκερδώς αγωνίστηκαν και πρόσφεραν τα δέοντα, για την Απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Από το 1995, έτος ίδρυσής μας, αποστολή μας ήταν και παραμένει η προσφορά και η αναβάθμιση του τρόπου και της ποιότητας ζωής, τόσο σε όσους αγωνίστηκαν στους αγώνες υπέρ της ελευθερίας της πατρίδας μας, όσο και γενικά στον παθόντα συνάνθρωπο, μέσω της συνεχούς επέκτασης και αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η ορθή και άρτια καταρτισμένη στελέχωση του προσωπικού μας, μέσω της παροχής συνεχιζόμενης εκπαίδευσής και η συνεχής ανανέωση και ενίσχυση του εξοπλισμού μας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παράγοντες που μας καθιστούν το μεγαλύτερο και μοναδικό στο είδος του Κέντρο Αποκατάστασης στην Κύπρο.

Διατηρώντας αναλλοίωτες τις βασικές μας Αρχές και Αξίες και με γνώμονα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και ολόκληρο το προσωπικό του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας, έτοιμοι να προσφέρουμε απλόχερα την υποστήριξή μας στους ασθενείς μας, στις οικογένειές τους και στην κοινωνία. 

Υπόσχεση από όλους εμάς, εδώ στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, αποτελεί η διατήρηση του πιο πάνω οράματος, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της αποκατάστασης και υγείας αλλά και στη φροντίδα ηλικιωμένων, καθώς και η παραμονή μας στο βάθρο της προσφοράς ως πρότυπο Ιατρικό Κέντρο.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,
Ο Πρόεδρος

Αντώνης Χαραλάμπους

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.