Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Gallery Gala Dinner 03/11/2023

Gala Dinner 03/11/2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Gala Dinner του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023, στο Columbia Venue, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου.

To Gala Dinner, διοργανώθηκε με σκοπό  την προβολή των υπηρεσιών και την οικονομική στήριξη Μελάθρου.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση και με μια κατάμεστη αίθουσα, στην παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων, βουλευτών, επιχειρηματιών, υποστηρικτών του έργου του Μελάθρου και του προσωπικού του Μελάθρου, o φιλανθρωπικός οργανισμός, Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, απέδειξε ότι συνεχίζει το όραμα του για την προσφορά του προς τον συνάνθρωπο.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελάθρου Αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α., κ. Αντώνης Χαραλάμπους, έκανε αναδρομή στην πορεία του Μελάθρου τα τελευταία 28 χρόνια και αναφέρθηκε στα μεγάλα βήματα που έγιναν το 2023, όπως την ένταξη των υπηρεσιών νοσηλείας νευρολογικής αποκατάστασης στο ΓΕ.Σ.Υ.

Επίσης αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου, για περαιτέρω ανάπτυξή του Μελάθρου καθώς και για προβολή των εθνικών μας αγώνων, κρατώντας άσβεστο το όραμα του Οργανισμού.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος αναφέρθηκε στο έργο του Μελάθρου και τους αγώνες του κυπριακού ελληνισμού και τη σημαντικότητα των ιδανικών που πρεσβεύει το Μέλαθρον.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το Μέλαθρον Αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται να συνεχίσει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, με γνώμονα την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και τους εθνικούς μας αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.