Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ - Κέντρο Αποκατάστασης - Κύπρος

Home Gallery Επίσκεψη Υπουργού Υγείας και Γενικής Διευθύντριας Υπουργείου

Επίσκεψη Υπουργού Υγείας και Γενικής Διευθύντριας Υπουργείου

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη.

Τον Υπουργό και τη Γενική Διευθύντρια, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελάθρου, κ. Αντώνης Χαραλάμπους.

Παρόντες ήταν επίσης οι Τέως Προέδροι του Μελάθρου Αγωνιστών, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης και του προσωπικού του Μελάθρου.

Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Μονάδας Αποκατάστασης, στα εξωτερικά ιατρεία, στο κλινικό εργαστήριο, στο ακτινολογικό τμήμα και στα τμήματα της φυσιοθεραπείας και υδροθεραπείας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε το Υπουργείο για την άριστη και μακροχρόνια συνεργασία. Με τη σειρά του, ο Υπουργός αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του έργου που επιτελείται στο Μέλαθρον και παράλληλα συνεχάρη την ομάδα του Μελάθρου, τονίζοντας πως το Υπουργείο θα είναι συμπαραστάτης. Η κα. Γιαννάκη τόνισε «Το Μέλαθρον είναι η καρδιά του ελληνισμού και του αγώνα της ΕΟΚΑ».

Η επίσκεψη αποτελεί την επισφράγιση της στενής συνεργασίας του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ με το Υπουργείο Υγείας, με κοινό γνώμονα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.